nlc.hu
Baba

Nagy Alexandra véleménye a gyerekvállalásról

Nagy Alexandra a gyerekvállalásról: „Azt gondoltam, a legrosszabb dolog, ami történhet veled”

Ma már másképp gondolkodik a családalapításról a színésznő.

Nagy Alexandra a Barátok közttel vált ismertté, ám mióta véget ért a szappanopera, kevesebbet szerepel a képernyőn és inkább visszavonult a nyilvánosság elől. Nógrádba költözött, ahol sokkal nyugodtabb életet él. A Palikék Világa by Manna legújabb részében őszintén vallott az érzéseiről, a szüleivel való kapcsolatáról, valamint a mentális betegségeiről is – írja a Blikk.

Nagy Alexa,

Nagy Alexa a Survivor-ben – Fotó: Sajtóklub

Többek között arról is beszélt, hogy a szülei sosem tudták jól kifejezni az érzéseiket, ezáltal bizonyos dolgokban hátrányt szenvedett gyermekként. “Nem tudtam elképzelni, hogy anya legyek. Azt gondoltam, hogy a világon a legrosszabb dolog, ami történhet veled, az, hogy gyereked lesz” – árulta el a színésznő, aki a szüleivel való kapcsolata miatt sokáig nem szeretett volna gyereket.

Ma már más véleményen van erről: szívesen alapítana családot. Elmondása szerint ehhez lehet, hogy már megtalálta a megfelelő partnert, aki miatt egyre többet tartózkodik mostanában Budapesten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top