nlc.hu
Baba

Anyukája mobiljáról szórt el online rendelésre 1,5 millió forintot egy óvodás

Csaknem 1,5 millió forintot tapsolt el online egy 5 éves az anyukája telefonjáról

Amilyen praktikus, legalább olyan veszélyes is az online vásárlás, főleg ha a szülők mobilja egy gyerek kezébe kerül.
kislány mobilról költekezett

Az Amazonon vásárolgatott az 5 éves kislány, amíg a családja hosszú autóúton zötykölődött. Anyukája még örült is neki, hogy mennyire leköti a telefon a csemetét, később azonban megbánta, hogy a kezébe adta a mobilját.

Az óvodás Lila gyerekmotorokat és western gyerekcsizmát rendelt az online áruházból, amiért az anyuka, Jessica Nunes számlájáról 1,5 forintnak megfelelő összeget vontak le. A kislány nem aprózta el: vett magának 5 darab rózsaszín motort, ugyanennyi kék motort, 10 pár csizmát és egy akkumulátoros gyerek méretű Jeep-et is. 

Mivel az anyuka nem volt elég szemfüles, csak a rendelés egy részét tudta törölni: a csizmákat és 5 db motort még nem postázták, amikor Jessica visszamondta a rendelést, a többi motor és a Jeep azonban kiszállításra került. 

Az, hogy hogy találta meg ezeket a portékákat az online áruházban, nem tudja a pórul járt anyuka, de arra kristálytisztán emlékszik, hogy Lila az előző napokban másról sem beszélt, csak a gyerekmotorokról. „Látott egy kisfiút, aki ilyet vezetett, és nem akart belenyugodni abba, hogy ő még túl kicsi ehhez a járgányhoz” – idézte fel Jessica.

Mikor kérdőre vonta a kislányt, az nagyon határozottan felelt: „Akartam egy ilyen motort, és meg is szereztem!” 

Az eset rádöbbentette az anyukát arra, hogy jobban oda kell figyelnie Lilára, amikor mobil van a kezében, most pedig azon dolgozik, hogy mielőbb visszaküldhesse a kisasszony által rendelt portékákat.

Bár az anyuka nem zárkózott el teljesen attól, hogy Lila kapjon egy gyerekmotort, elmondta neki, hogy egy kicsit még nőnie kell hozzá, és jól is kell viselkednie ahhoz, hogy megérdemelje. Az 5 éves nem akarta erre vesztegetni az idejét…

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top