nlc.hu
Baba

Tévéműsorba jelentkezett Katalin, a gyerekgyilkos

Olaszországi gyerekgyilkosság: a gyilkos anya egy olasz tévéműsorba jelentkezett szörnyű tette előtt

Bradács Katalin két évvel ezelőtti kegyetlen tette megrázta az országot. Most újabb részletek derültek ki a gyerekgyilkosságig vezető időszakról: a nő egy tévéműsorba való bekerüléssel próbálta megoldani a problémáit.

Jelenleg a perugai börtönben tölti büntetését az egykori pornósztár, Bradács Katalin, aki két éve számos késszúrással végzett kétéves gyermekével, Alexszel, majd a halott kisfiúról készített fotóját számos ismerősének elküldte. Az olasz igazságügyi szervek szakvéleményei a gyanúsítottról mostanában láttak napvilágot, és alapos betekintést nyújtanak a gyilkosság előtti időszak történéseibe – írja a Bors.

Olaszországi gyerekgyilkosság

Olasz tévéműsorba jelentkezett a gyilkosság előtt Bradács Katalin (Képünk illusztráció: Getty Images)

Bradács Katalin kapcsolata a párjával, Juhász Norberttel már Alex születése előtt megromlott, még a családsegítő is bekapcsolódott az ügyükbe. A kisfiú végül az anyjánál maradt, az apja csupán látogathatta őt. Katalin idővel egyre agresszívebb lett a gyerekekkel, majd 2021-ben Dömsödről Olaszországba szökött vele, miközben alig volt némi pénze (84 ezer forint és 300 euró volt a teljes vagyona). A bajaiért a gyerek apját hibáztatta, és azt remélte, hogy egy olasz tévéműsorba való bekerülés segíthet rajta, ezért e-mailben jelentkezett a szerkesztőségnél. A Le lene, vagyis Hiénák (a cím Tarantino első filmjének olasz címére utal, ami Magyarországon Kutyaszorítóban címen futott) műsora a problémamegoldás és a riport műfaját ötvözi, és rendszerint két híres embernek teszik fel benne ugyanazokat a kérdéseket. Bradács azzal kereste meg őket, hogy segítsenek neki megoldani a gyermekelhelyezési problémáját. Mivel a Hiénákban kizárólag hírességek problémáival foglalkoznak, a nőnek esélye sem volt adásba kerülni, az elkeseredett levelét még csak válaszra sem méltatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top