nlc.hu
Baba

Fejlemények a pécsi gyerekgyilkosságról

Sokkoló részletek derültek ki a pécsi gyerekgyilkosságról – a kis Erik még ma is élne, ha nem hozták volna ki a nevelőotthonból

Már őrizetben az anya és az élettársa.
pécsi gyerekgyilkosság,

Mint arról beszámoltunk, meghalt egy 3 éves kisfiú Pécsett, az anyja ölte meg. Azóta kiderült, hogy a 28 éves Irma agyonverte a kicsit. A szomszédok szerint állítólag be volt drogozva, mikor szerda este úgy falhoz vágta Eriket, hogy a kisfiúnak kitört a nyaka – számolt be a Tények. A nő ezután lefeküdt aludni. Sem ő, sem a 23 éves élettársa – aki ugyan látta, hogy nagy a baj – nem hívott hozzá segítséget. Egy ágyban aludtak az agyonvert gyerekkel, aki az este folyamán már vért hányt.

Csak másnap hívta a nő a mentőket, de akkor már késő volt. Hiába próbálták újraéleszteni a kicsit, belehalt a sérüléseibe, valószínűleg már éjjel vagy hajnalban.

A környéken azóta is forrnak az indulatok. Az anya 10 hónapja hozta ki a kisfiút a nevelőotthonból, mert korábban elvették tőle. A kisgyereknek eltört a nyaki csigolyája és a feje is súlyosan megsérült.

A szomszédok szerint, ha azonnal bevitték volna a gyereket a kórházba, még most is élne. Arról számoltak be a Tényeknek, hogy Irma folyamatosan verte és sanyargatta a kicsit. “Állítólag ütötte-verte, levetkőztette és a 40 fokos melegben hideg vizet öntött rá. Volt, hogy kitette egy kis kamrába, adott neki tálban vizet, meg egy száraz kenyeret” – mesélte egy szomszéd.

Az utcabeliek sem értik, hogy a nő miért bántalmazta a saját gyerekét. Szerintük a nevelőotthonban kellett volna maradnia a kicsinek.

A nőt és az élettársát is őrizetbe vették, emberölés miatt nyomoznak ellenük.

Kiemelt fotó forrás: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top