nlc.hu
Baba

A pécsi gyerekgyilkos anya

Meg akarták lincselni a kisgyerekét agyonverő pécsi nőt

Életfogytot is kaphat.

Meg akarták lincselni a környéken élők azt a pécsi nőt, aki szerda éjjel agyonverte 3 éves kisfiát, ezért őt és az élettársát is kerülőúton vitték el a rendőrök. A felháborodott helyiek a mentők és a rendőrök kiérkezésekor lepték el a környéket. A lincshangulat miatt a rendőröknek kellett megvédeni a szülőket – számolt be a Tények. “Az asszonyok szétcincálták volna a rendőrök előtt” – nyilatkozta az egyik ott élő.

A kisfiú sírt, ezért az anyja kivette a kiságyából és olyan erővel vágta a földhöz, hogy betört a koponyája. A sokkoló  verés után a kicsi rengeteg vért hányt, de nem hívtak hozzá orvost. A kegyetlen anya ezután lefeküdt aludni. A gyerek nevelőapját – aki szintén nem törődött az egész éjjel haldokló kisfiúval – szintén letartóztatták.

A kis Erik több mint 10 óra szenvedés után – a rengeteg lenyelt vér és hányás miatt – fulladt meg.  

gyerekgyilkos

A gyerekgyilkos anya a letartóztatás után – Forrás: TV2 / Tények – videó

Mint a Tények riportjából kiderül, a drogos nőtől korábban elvették a kisfiút, nemrég kapták vissza, 10 hónapja hozták ki a nevelőintézetből. A szomszédok nem értik, miért nem hagyták ott a kisfiút, ahonnan talán szerető családhoz kerülhetett volna.

A gyilkos szülők – akik akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak – 4 gyereket, köztük egy közös, 3 év alatti kicsit neveltek. Ő most intézetbe került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top