nlc.hu
Baba

Először tarthatták egyszerre kézben az ötösikreiket a szülők

2 hónapja születtek, de először tarthatták az ötös ikreket egyszerre kézben a szülők

Mivel az ötös ikrek koraszülöttként jöttek világra, sokáig csak egyenként babusgathatták őket, ám húsvét alkalmából végre együtt mind az öttel együtt lehettek, amiről fotó is készült.

Hayley és Shawn Ladner Ladner a Mississippi állambeli Purvisből még februárban örülhetett Adalyn Elizabeth, Everleigh Rose, Malley Kate, Magnolia Mae és Jake Easton érkezésének, de mostanáig csak külön-külön babusgathatták őket. Múlt vasárnap azonban végre először lehetett együtt a család – adta hírül a Good Morning America.

Minden babát felöltöztettünk a kis húsvéti ruhájába, és egyszerre fogtuk őket, és készítettünk nekik egy nagy csoportképet az első húsvétjukon

– magyarázta Shawn Ladner a tévében.

Ötösikrek

Először együtt a Ladner testvérek (részlet a Good Morning America riportjából)

Persze öt gyereket egyetlen szülő képtelen tartani, ezért a férfinél három, a feleségénél két baba volt, de a pillanat nagyon jól sikerült, és imádták, hogy végre együtt láthatják a babáikat, akik utoljára az édesanyjuk méhében voltak egymás mellett. A 26 éves anyuka, Hayley a gyerekeket csodababáknak tartja, akik szerinte azonnal kölcsönhatásba léptek egymással. Csodának tartja, hogy mindegyik baba egészségesen született, nem voltak szövődményeik. A négy lány és egy fiú méhen belüli megtermékenyítés segítségével fogant meg, és február 16-án császármetszéssel jöttek világra, amikor 28 hetesek és 1 naposak voltak. Azóta a jacksoni Children’s of Mississippi Hospital újszülött intenzív osztályán vannak, ahol légzéstámogatásban kellett részesülniük. Most tanulnak cumisüvegből táplálkozni, és ha ezt elsajátítják, akkor hamarosan hazavihetik őket. A boldog szülők azt tervezik, hogy 5 Little Ladners néven saját YouTube-csatornán mutatják majd be az életüket az ötös ikrekkel. Magyarországon utoljára februárban adtak hírt ötös ikrek születéséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top