nlc.hu
Baba

Egy pár visszakérné a babaköszöntő ajándékot, miután az ajándékozott elvetélt

Egy nő visszakérné a babaköszöntő ajándékot, miután az ajándékozott elvetélt

A nő a Redditen futtatta meg az elég meghökkentő felvetését.

Egy nő – nevezzük June-nak – a Redditen azt kérdezte, hogy seggfej lenne-e, ha visszakérné a barátnőjétől a 600 AUD$ (valamivel több, mint 130 ezer) értékű babaköszöntő ajándékát, miután a nő elvetélt.

bébi cipő

Fotó: Getty Images

June elismerte, szörnyen hangzik, hogy esetleg visszakéri az ajándékot, de azt mondta, hogy a férje sok pénzt költött olyan holmikra, ami a vetélés miatt kárba veszhet. Ha ez nem lenne elég, akkor még ennél is van tovább, a nő ugyanis azt is írta:

„Nem utálom Jent, de nagyon különböző a világnézetünk, így valószínűleg soha nem leszünk közel egymáshoz – majd még azt is hozzátette: – Együttérzek Jen veszteségével, mint ember, és mint olyan ember, aki szintén átélt már vetélést. De nem vagyok letaglózva tőle.”

A hozzászólók – érthető módon – nem értettek egyet a felvetéssel, egyikük azt írta, hogy az oké, ha egy lefújt esküvő után illik visszaadni az ajándékokat, de ez azért merőben más eset, amikor valaki elveszíti a magzatát. Szerinte June fejében kellene rendbe tenni a dolgokat. Te mit gondolsz az esetről?

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top