nlc.hu
Baba

Négy tolásból született a gyerek az út szélén

Négy tolásból született a gyerek az út szélén

Az egész csak pillanatok műve volt. Az édesanya a szokatlan élményeit a TikTokon mesélte el.
Szülés az autóban

A szülési fájdalmak miatt le kellett húzódnia az út szélére Jade Mead fitneszedzőnek, mivel érezte, hogy képtelenség lenne, hogy eljusson a kórházig. Az esetről a TikTokon mesélt, ahol jól látható, ahogy az autóban ül az újszülött babájával a kezében, akinek villámgyorsan adott életet. A szuper sebességgel történt szüléshez mindössze négy nagyobb nyomásra volt szükség, és már kint is volt a baba – adta hírül a 24.hu.

@jademead01 I guess you could say it worked 😂 although I wouldn’t recommend giving birth in the car 😅🚗 🚑 #yepthatsme #carbirth #birthstory #birth #birthanddelivery #laboranddelivery #birthprep #labourprep #roadsidebirth #fyp ♬ Originalton - POV’s

Jade Mead szerint a szülése ugyan a környezet miatt nem számít ideálisnak, viszont azért volt ennyire könnyű, mert felkészült rá. Az elmélete szerint ugyanis a rengeteg tréning segítette hozzá a testét a könnyű és gyors szüléshez. Bár merne mást mondani egy fitneszedző?

A hozzászólók között többen is hasonló élményekről számoltak be, bár ők nem feltétlenül az út szélén, hanem mondjuk egy pub parkolójában élték át a születés csodáját. Sokan irigyelték Jade-et, elmesélve, hogy ők milyen sokat vajúdtak a babájukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top