nlc.hu
Baba

Exférje spermáját használta, hogy gyereket szüljön leszbikus párjának

Exférje spermáját használta, hogy gyereket szüljön leszbikus párjának

Egy nő, aki szexuális megvilágosodása után elhagyta férjét új leszbikus szeretője miatt, az exe spermájának a segítségével szült babát barátnőjének.

Az év elején a Floridában élő Linda Fruits azzal került a címlapokra, hogy korábbi partnerét kérte fel spermadonornak. A 33 éves Linda, miután 2020 elején második gyermekük születése után „szex nélküli” kapcsolatban sínylődött, 2021 augusztusában, nyolc együtt töltött év után véget vetett házasságának Christopher Haertinggel.

Amikor aztán a TikTokon lapozgatott, azon kapta magát, hogy vonzódik a nőkhöz, és rájött, hogy leszbikus.

Linda 2021 novemberében találkozott barátnőjével, Maddy Gross-szal és ketten elválaszthatatlanokká váltak. Hat hónappal a találkozás után Maddy beköltözött a családi házba Lindával, Christopherrel és két fiukkal, a négyéves Elliottal és a kétéves Owennel.

A pár megkérdezte Christophert, hogy fontolóra venné-e a spermadonor szerepét a család bővítése érdekében, és a trió úgy döntött, hogy együtt haladnak tovább – Christopher lesz a gyermek apja, valamint a spermadonor. Arlo, a baba múlt héten született.

Linda korábban elárulta, hogy a gyerekek miatt döntöttek úgy Christopherrel, hogy egy család maradnak, miután 2021 augusztusában elváltak.

A férfi persze nem döntött rögtön, amikor meghallotta a különös kérést, mert nem akart csak donor lenni. Emiatt hivatalosan ő az apja a gyereknek.

Egy másik esetben az egyébként leszbikus nő jött rá, hogy heteró, és lelépett a spermadonorjával.

(via)

spermadonor

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top