nlc.hu
Baba

Kiszúratta az egy napos kisbabájának a fülét egy anyuka

Egy nappal a szülés után már fülbevalót szúratott kislányának

Megosztó véleményeket kapott egy anyuka, aki már a kisbabája születése utáni napon kiszúratta kislánya fülét. Az édesanya kiállt a döntése mellett és azzal érvelt, hogy lánya nem mutatta a fájdalom jeleit.

Megosztó véleményeket váltott ki egy édesanya a TikTok-felhasználókból, miután megosztott egy videót a kislányáról. A videóban szimplán csak az idő múlását szerette volna megmutatni, így a videó első felében még egy újszülöttet láthatunk, később pedig már a 4 hónapos babáját. A kommentelőknek elsőként az tűnt fel, hogy a kislány mindkét videóban egy virágos fülbevalót visel, ami azt jelenti, hogy az édesanya már a gyereke születése utáni nappal kiszúratta a fülét. 

@laraticaofficial 1 𝚍𝚊𝚢 𝘃𝘀 𝟹 𝚖𝚘𝚗𝚝𝚑𝚜 💫 #foryou ♬ original sound - Slamuri

Természetesen elkezdtek özönleni a kommentek, amiben kérdőre vonták az édesanyát. Volt, aki szerint teljesen felesleges kiszúrni a gyerek fülét, még mielőtt beszélni tudna. Az édesanya vélhetően a videó posztolásakor még nem gondolt arra, hogy mekkora visszhangot fog majd kiváltani a bejegyzése. Többen őszintén megosztották a fülbevalókkal kapcsolatos tapasztalataikat, ami olykor negatív, olykor pozitív volt. 

A fülemet kiszúrták, mielőtt észbe kaptam volna, de soha nem gondoltam volna, hogy jó lenne kiszúrni gyönyörű lányom fülét. Most 15 éves, és utálja az ékszereket. Ezért örülök, hogy nem ezt választottam neki

– írta az egyik felhasználó. 

Egy édesanya az újszülött babáját fogja a karjában

Egy édesanya az újszülött babáját fogja a karjában (Fotó: Dasha Halepova/Pexels)

Lara édesanyja kiállt a döntése mellett és azzal érvelt, hogy a csecsemők fülcimpái pici korukban még sokkal puhábbak, illetve kislánya nem mutatta fájdalom vagy kellemetlen érzés jeleit a lyukasztás során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top