nlc.hu
Baba
Megharapta a gyerekrablót, megmenekült a kislány

Megmenekült a gyerekrabló karjaiból a 6 éves kislány: „Megharaptam!”

A gyerek nem hagyta magát a Miamiban történt incidens során, beleharapott az emberrabló karjába, és ennek köszönhetően megmenekült.
A gyerekrablással vádolt Leonardo Venegas, amint egy Miami társasház udvarán sétál

Letartóztattak egy 32 éves férfit, miután megpróbált elrabolni egy 6 éves kislányt Miamiban, de a gyerek hősiesen ellenállt, és bátor fellépésének köszönhetően megmenekült. 

A kislány egy Miami társasház udvarán játszott a testvéreivel, amikor észrevették, hogy egy fehér Range Rover parkol a lakásuk közelében. A többi gyerek bement a házba, de a 6 éves kislány a lépcsőházban maradt. Ekkor egy férfi megragadta a karját, rángatni kezdte, majd felkapta, és elkezdte vinni a gyereket – áll a letartóztatási jelentésben.

A kislány azonban nem hagyta magát, beleharapott a férfi karjába, mire az emberrabló elejtette a lányt. A tettes megpofozta a gyereket, majd elfutott.

„Megharaptam” – mondta az Ah’lyric nevű kislány az NBC-nek hozzátéve, hogy a mozdulatot az édesanyjától tanulta. „Örülök, hogy tudta, hogyan kell visszavágni” – fűzte hozzá az édesanya, Teshia McGill.

A Leonardo Venegas nevű férfit úgy sikerült elkapni, hogy egy kamera leolvasta az autójának a rendszámát. Szombaton letartóztatták, emberrablással és gyermekbántalmazással vádolják.

„Ez egy olyan eset, ami rendkívül nyugtalanító, olyasmi, ami nem túl gyakori” – mondta Freddie Cruz, a miami rendőrség vezetője. Hozzátette: vizsgálják, hogy lehettek-e korábbi áldozatai a férfinek, ezért azt kérik, hogy aki Venegasról információval rendelkezik, hívja a rendőrséget.

A gyerekrablók olykor a legváratlanabb helyzetekben is lecsapnak: előfordult, hogy motoros rablók fényes nappal, az anyja karjaiból ragadtak el egy csecsemőt az utcán.

(Kiemelt kép: YouTube/NBC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top