nlc.hu
Baba

Így reagált Károly herceg, mikor kiderült, hogy másodszor is fia született

Így reagált Károly herceg, mikor kiderült, hogy másodszor is fia született

Hát, nem egészen úgy, ahogy gondolnánk…

III. Károly brit király állítólag igencsak csalódott volt, mikor annak idején másodszorra is fia született, nem pedig kislánya. És erről most kivételesen nem a királyi családot jól ismerő forrás, hanem maga Diana hercegné beszélt, méghozzá egy most nyilvánosságra hozott felvételen – írja a CNN.

A hírcsatorna cikkéből kiderült, hogy az 1990-es években Diana egy sor hanganyagot rögzített, amiket aztán a legnagyobb titokban juttatott el egy írónak. Ezeket a hangfelvételeket egy jövőre megjelenő dokumentumfilmben most először hallhatják majd az érdeklődők.

A nyilvánosságra hozott anyagok egyikén a 26 éve elhunyt hercegné többek között arról mesél, hogy Károly meglehetősen csalódott volt, mikor Harry született. „Harry keresztelőjén odament a mamához és azt mondta neki: »Tudod, annyira csalódottak vagyunk. Azt hittük kislány lesz.«” – emlékezett Diana, majd folytatta: „Mama letolta őt, és azt mondta neki: »Rá kellene jönnöd, mennyire szerencsések vagytok, hogy normális gyereketek van.«”

Így reagált Károly, mikor megtudta, hogy másodszor is fia lett.

Így reagált Károly, mikor megtudta, hogy másodszor is fia lett. (Fotó: GettyImages)

A hercegné ezek után elemezte férje viselkedését, mint mondta, Károly, aki ezek után alig beszélt a nővel, mindenkivel, mindig ezt csinálta. „Felhúzott egy falat. Mindig, ha valaki visszabeszélt neki.”

Harry herceg és az édesapja azóta is meglehetősen viharos kapcsolatot ápol egymással. Tegnapi hír, hogy a királynak „nincs ideje arra”, hogy találkozzon kisebbik fiával, aki a közeljövőben ismét hazautazik Nagy-Britanniába. A herceg, aki jelenleg az életével és különféle családi történetekkel turnézza körbe a világsajtót, egyébként a WellChild díjátadó miatt utazik haza, és ha már otthon van, beugrik arra a megemlékezésre is, amit II. Erzsébet halálának évfordulójára tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top