nlc.hu
Család kedvencei

Cookyék karácsonyi készülődése

Cookyéknál már égnek a karácsonyi fények

November közepe óta már díszítik a házukat.

Már égnek a karácsonyi fények Cooky és párja, Szécsi Debóra házában. A szülőknek a két gyerekük, Kevin és Natan is segít a díszítésben, ezzel is hangolódva az ünnepekre. A DJ és kedvese a Mokkában elárulták, hogyan készülődnek az ünnepekre.

cooky

Cookyék már nagyon várják a karácsonyt – Fotó: Sajtószoba

Bevallották, már november közepén elkezdenek díszíteni, azaz nem várnak vele az advent időszakáig, ráadásul Cooky rendszerint túlzásba esik a díszkivilágítás terén. 

„Minden repülőgép nálunk fog leszállni, mert azt hiszik, hogy Ferihegyen vannak, annyira sok fény van mindig nálunk” – mesélte a rádiós, hozzátéve: imádják a karácsonyt.

Nagyobbik fiuk, a 6 éves Kevin elmesélte, hogy még nem írta meg a kívánságát a Mikulásnak és a Jézuskának, és még azt sem tudja, hogy mit szeretne kérni tőlük.

A négyfős család egyébként a téli sportokkal is szeretne közelebbi kapcsolatot ápolni. „Nagyon szeretnék síelni. Sokszor mondom a Krisztiánnak, hogy menjünk el, mert ő oktatott régen síelést, de még nem jutottunk el. De idén remélem, most már elmegyünk és kipróbálhatunk egy kis síelést vagy szánkózás” – árulta el Debóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top