Család

165 kilót fogyott közösen a duci család

A családtagok egymástól kaptak kedvet a fogyókúrához.

Az angliai Blyth városában élő Kidd-Robinson család 32 éves lányával, Lisával tavaly tavasszal közölték az orvosok: ha nem szabadul meg túlsúlyától, kerekes székbe kerülhet. Az akkor 130 kilós, kétgyermekes anyukának azt javasolták, hogy helyeztessen fel gyomorgyűrűt, ő azonban nem akarta vállalni a műtétet, inkább úgy döntött, megdolgozik a fogyásért.

A fiatal nő csatlakozott egy helyi fogyókúrás klubhoz, és vele tartott szintén túlsúlyos édesanyja, Lynda is. A diétának és a testmozgásnak köszönhetően a kilóik látványosan fogyatkozni kezdtek, ettől pedig Lisa bátyja is kedvet kapott a fogyókúrához. A férfi korábban rendszeresen futballozott, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia a sportot, aminek következtében ő is több mint 120 kilóra hízott. Rádöbbent, hogy tennie kell valamit az egészségéért.

165 kilót adtak le

165 kilót adtak le

Forrás: dailymail.co.uk

Felesége és gyermekei sikereit látva aztán az elhízott családfő, Les is úgy döntött, hogy csatlakozik a közös fogyókúrához. Másfél év alatt a família összesen közel 165 kilót dobott le, közülük is a legtöbbet Lisa fogyott, aki 70 kilóval lett könnyebb. A nő 7 éves kisfiát és 4 éves kislányát is egészségesebben táplálja, mint korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top