Család

Egy év fizetett szabadság jár az újdonsült szülőknek

Különleges bejelentést tett Richard Benson, a Virgin cég alapítója. A cég alkalmazásában álló, kisbabát vállaló dolgozók egyéves fizetett szabadságot kaphatnak.

A Virgin megacég alapítója, Richard Benson és a vállalkozás első számú vezetője, Josh Bayliss különleges bejelentést tett a minap, mely szerint cégük alkalmazottainak egyéves fizetett szabadságot biztosítanak, ha a párnak kisbabája születik.

Richard Benson, a Virgin cég alapítója
Richard Benson, a Virgin cég alapítója

A még egyedinek számító újítás bevezetésével a Virgin azt szeretné demonstrálni, hogy munkavállalóik egészsége, jóléte a legfontosabb a számukra – nyilatkozta Bayliss. A Virgin az egyike annak a néhány cégnek, amely családbarát juttatásokat biztosít munkavállalói számára.

A gyermekvállalás minden család életét megváltoztatja. A Virgin személyzeti politikája pedig lehetőséget ad dolgozóinak, hogy családi körben, együtt élvezhessék a gyermekvállalás boldog pillanatait, de a karrierjüket is folytathassák – mondta a cégóriás első számú vezetője.

Az alapító Branson úgy gondolja, ha a munkáltató segíti dolgozóját, akkor az lelkiismeretes munkájával járul hozzá a cég sikeréhez.

Csak egyet tudunk érteni a családbarát elvekkel.

További cikkek gyermekvállalás témában az NLCafén:

 Forrás: Business Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top