Család

Baby Wellness – Öröm a babának, pihenés a mamának!

Amióta megérkezett a babátok, mikor mentetek el utoljára kikapcsolódni, szórakozni? Régen? Sejtettük. Az AQUAWORLD RESORT BUDAPEST Hotel és Élményfürdő Baby Wellness ajánlata nektek lett kitalálva!
Baby Wellness – Öröm a babának, pihenés a mamának!

Kisbabával? De hogyan?

Hatalmas öröm egy kisgyermek érkezése a családba, ám egyben rengeteg feladatot és törődést igényel mindkét féltől, apától és anyától egyaránt. Alig telik el egy kis idő, és a szülőkben feléled a vágy az együttlétre, az egymás szeretetében eltöltött pihentető kikapcsolódásra. Szükség is van erre ahhoz, hogy kipihenhessék magukat és feltöltődhessenek, azonban gyakran gondot okoz, hogy nincs kire bízni a kicsit. Mi lenne a valódi megoldás? Talán egy olyan helyszín, ahol a bababarát megoldások mellett színes programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel segítik a szülőket, hogy a család minden tagja kedvére hódolhasson a wellness adta testi-lelki kényeztetésnek.

Baby Wellness – Öröm a babának, pihenés a mamának!

Az Aquaworld Resort Budapest megoldást kínál nemcsak ezekre a kérdésekre, de család és bababarát szállodaként a kényelem és praktikum mellett a kikapcsolódás széles spektrumát kínálja kicsiknek és szüleinknek egyaránt. Az összenyitható standard szobák és a két vagy háromszobás családi apartmanok is az otthon kényelmét varázsolják a vendégek köré. Az alapfelszereltségen túl a Baby Wellness csomag keretén belül a babaágy és a babakocsi mellett babakád, fürdőszobai fellépő, pelenkacsomagoló vödör és cumisüveg-melegítő is díjmentesen igényelhető, sőt minden baba kap egy ajándékcsomagot is.

Baby Wellness – Öröm a babának, pihenés a mamának!

Ha a kényelem biztosított, már csak a kikapcsolódásra kell fókuszálni. Az Aquaworld élményfürdőben a 32 °C-os meleg vizes medencékben a kicsik kedvükre pancsolhatnak, lubickolhatnak, vagy épp a medencetér mellett fekvő szárazföldi játszósarokban időzhetnek. Közös programokra is van lehetőség. A Baby Wellness csomag részeként 3 esztendős korig a Stoller Babaúszó Akadémia reggeli babaúszására mehetünk, vagy ellátogathatunk a Kerekítő programra, ahol kisgyermekünkkel közösen együtt énekelhetünk, zenélhetünk, mondókázhatunk meghitt kapcsolatban. Sok esetben a szülőktől elszakadva, az önállóság felfedezése a legjobb móka. A Bongo Kids Klub lehetőséget ad a kicsiknek arra, hogy szakszerű felügyelet mellett felfedezhessék egy igazi játszóparadicsom minden titkát és rejtélyét. S míg a kicsik önfeledten játszanak, a mamák két kényeztető kezelésen is részt vehetnek a Baby Wellness csomag részeként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top