Család

7 dolog, amit a férfiak szeretnének, hogy tudj róluk

A férfiakról alkotott képet a fejünkben már jó sokszor összezavarták az önsegítő könyvek, cikkek és anyáink tanácsai, ezért érezte úgy egy férfi – Anthony Knightstep –, hogy itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Megfogalmazta hét pontban, hogy szerinte mit kellene tudnunk nekünk, nőknek, róluk, férfiakról.

1. A férfiak szerint a nők szépek sminkben és smink nélkül is

A férfiak alapvetően nem vonzódnak a sminkhez. Ők hozzád, a lelkedhez, a humorodhoz, az agyadhoz, ahhoz a kis nevetés közben előadott horkantásodhoz vonzódnak. Szeretik az önbizalmadat és a gyönyörű mosolyodat. A sminket használd arra, hogy jól érezd magad, a férfiak pedig mellékesen észreveszik és értékelik, ha tetszeni szeretnél közben nekik is. De nem szabad azt érezned, hogy smink nélkül nem vagy szép. Mert a szépségednek semmi köze a sminkedhez a szemünkben.

2. Az intelligencia az új mellplasztika

A nők nem üresfejű, felfújt mellű lények, akiket irányítani kell. Ma már tudjuk, hogy bármire képesek vagytok, amire a férfiak, sőt sok területen sokkal okosabbak vagytok nálunk. Tévhit az, hogy azzal kellene növelned a férfi egóját, hogy úgy teszel, mintha ő lenne az okosabb. A férfiak egyenrangú beszélgetésre vágynak, érdekli őket, hogy mit gondolsz a világról, és szeretnek együtt gondolkodni veled. Az intelligenciád kifejezetten a szexi a szemünkben.

3. Az önbizalom fontos

Néhány férfi kevés önbizalmú nőt keres direkt, mert őt tudja jól manipulálni és rajta tud uralkodni. Egy magabiztos nő sosem kerül egy ilyen szociopata, elnyomó férfi hálójába. Ráadásul az önbizalommal teli nő még egy rakás pénzt is spórolhat a kozmetikumokon, mert az önbizalomtól olyan sugárzóan széppé válik, hogy az igazi férfiak nem tudnak ellenállni neki.

7 dolog, amit a férfiak szeretnének, hogy tudj róluk

4. A férfiaknak is vannak érzéseik

Talán nem beszélünk olyan gyakran az érzelmeinkről, de attól még fontos szereplői a mi életünknek is. Néha azonban a legjobb megoldás számunkra az, ha csendes, befelé forduló barlanglakónak tettetjük magunkat, például ha egy nyomasztó rokonnal vagy egy borzasztó főnökkel kell megküzdenünk. Ne kérdezgess ilyenkor, hogy “Mi a baj?” – ennél a kérdésnél nincs is rosszabb –, hanem inkább csak csókolj meg és bújj hozzám. Utána esetleg már tudunk majd beszélni róla, hogy miért vagyunk épp morcosak.

5. Nevettesd meg, és odalesz érted

A férfiak nagyra értékelik a humort és azt, ha visszaszól nekik egy nő. A humor márpedig mindenkiben ott lakik, csak nem szabad visszafojtani. Olyan társra lelni, aki ráérez a humorodra, az egyik legnagyobb ajándék.

6. A férfiak nem olyan ostobák

Azért komplexebbek vagyunk, mint Homer Simpson, Al Bundy vagy bármelyik vicces sorozat férfi főhőse. Tudjuk, hogy szükséged van arra, hogy udvaroljunk neked, olyankor a leginkább, amikor nem érzed szépnek magad (de mi látjuk, hogy szép vagy). Értjük a párkapcsolatok komplexitását, hogy milyen sokat kell ápolni a kapcsolatot, hogy működjön, és meg is tesszük érte, ami tőlünk telik.

7. Szeretünk ölelkezni

Az intimitás nem tabu számunkra. Szeretjük megölelni a nőt, érezni a lélegzetét a nyakunkon. Nemrég még nőiesnek tartották azokat a férfiakat, akik szerettek ölelkezni, de mára már abban a korban élünk, ahol egy férfi is kimutathatja a gyengédség iránti vágyát. Még azok a férfiak is, akik amúgy ellenkeznének a rajtaütésszerű ölelések ellen, boldogan hajtják álomra a fejüket a karjaidban.

Thought Catalouge

Olvass még többet a férfiakról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top