Család

Egy ötéves kislány kedvéért Disney-mesévé változott a bírósági tárgyalás

Még a szigorú bírónő is beöltözött, miután kimondta, hogy nevelőszülei örökbe fogadhatják az ötéves Danielle-t.

Egy bírósági tárgyaló nem egy vidám hely. Különösen nem egy izgulós, ötéves kislánynak, aki pontosan tudja, hogy a rideg szobában most a jövője dől majd el. A michigani tárgyalóteremben ugyanis arról döntött a bíróság, hogy az ötéves Danielle Koninget örökbe fogadhatják-e nevelőszülei, akik 2014-ben vették őt magukhoz. 

Mivel ez volt az utolsó meghallgatás az ügyben, a részt vevő szociális munkások úgy döntöttek, barátságosabbá teszik a tárgyalótermet, és a Disney-rajongó Danielle kedvéért mindannyian hercegnőnek öltöznek. Így történhetett, hogy erre az egy napra a michigani tárgyalótermet Hófehérkék, Csipkerózsikák és Hamupipőkék töltötték meg.

Képek forrása: Bored Panda
Képek forrása: Bored Panda

A meghallgatás végén, miután kimondta, hogy a szülők örökbe fogadhatják Danielle-t, még a bírónő is beszállt a mókába: egy piros masnit tűzött a hajába és egy almát tett az asztalára, így Danielle egyből tudta, hogy ő Hófehérke.

Egy ötéves kislány kedvéért Disney-mesévé változott a bírósági tárgyalás

“Különleges nap volt ez mindenkinek, hiszen tanúi lehettünk annak, ahogy Danielle egy igazán szerető családba, végleges otthonba kerül. Ennél boldogabbak nem is lehetnénk” – nyilatkozta Laura Mitchell, a Samaritas Program igazgatója.

Egy ötéves kislány kedvéért Disney-mesévé változott a bírósági tárgyalás

 

Olvassatok még többet örökbefogadás témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top