Család

Visszakapta az ellopott trambulint a tündéri kisfiú

Visszakapta imádott trambulinját a 16 hónapos, nagyon cuki Benike. A debreceni rendőrök ugyanis elfogták a 19 éves tolvajt, és személyesen adták vissza a kisfiú mozgásfejlődéséhez is nélkülözhetetlen eszközt. Nagyon megható és nagyon nagy lájk!

A rendőrség újabb különleges és nagyon pozitív hírről számolt be. Mint írtuk, néhány napja szirénázva vezették a kismamát a szülészetre, most egy tüneményes kisfiú ellopott trambulinját szolgáltatták vissza.

Az édesanya még május 31-én a déli órákban érkezett meg kisfiával debreceni otthonukba. Amíg bevitte az alvó Benikét a lakásba, a lépcsőházban hagyta a trambulint. Ebben a néhány percben a nélkülözhetetlen eszközt valaki ellopta. Az édesanya azonnal értesítette a debreceni rendőrséget.

A rendőrség nyomozásának és legfőképp Lénárt Lajos rendőrzászlós munkájának köszönhetően gyorsan elfogták a tolvajt. Így a 16 hónapos Benike július 7-én visszakaphatta trambulinját.

Beninek – orvosi javaslatra – mozgása fejlesztése érdekében vásárolták szülei a trambulint. A kisfiú pedig rendkívül boldog volt, ahogyan azt a fotók is tanúsítják.

Nem mellesleg a 19 éves férfi ellen lopás vétségében szabálysértési eljárást indítottak.

Benike visszakapja a trambulint
Benike visszakapta a trambulint

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top