Család

Itt a hónap legcukibb eljegyzési videója!

Mit tesz egy általános iskolai tanár, ha szerelembe esik egy kollégájával? Természetesen az osztálya előtt kéri meg az imádott nő kezét. Videó.

Jason Seifert és Ally Barker egy ohiói általános iskolában tanít. Több éve kollégák már, és kapcsolatuk barátságként indult, de ahogy az a romantikus történetekben történni szokott – egy idő után ráeszmélnek, hogy barátságnál többet éreznek egymás iránt. És bár nem verték nagydobra a kapcsolatukat, az ilyesmit nem lehet végtelen ideig titokban tartani. A detektív hajlamú diákok Facebookon kutatva gyanút fogtak, és egyikük volt olyan bátor, hogy megjegyezte, “úgy hallotta, randizgat a tanár úr a tanárnővel”. 

Miután a gyerekek elkezdtek pusmogni erről, Mr. Seifert nagy lépésre szánta el magát. Kiállt Barker tanárnővel az ötödikesei elé azzal, hogy fontos bejelenteni valója van:

“Tudom, hogy szárnyra kelt a pletyka arról, hogy Ms Barker és én randizunk.”

(nagy nevetés)

“Nos, a helyzet az, hogy tényleg randizunk.”

(visítás)

“És az van, hogy nemcsak randizunk, de totál szerelmes vagyok Barker tanárnőbe.”

(őrjöngés)

“Ezért úgy gondoltam, megkérdem, szeretne-e a feleségem lenni.”

És ekkor a tanár úr térdre ereszkedik, a tanárnő zokog, a hangulat pedig tetőfokára hág. Nézzétek meg, csak két perc az egész, és nagyon megéri.

A tanárnő később elmondta, kisebb sokkot kapott a meglepetéstől, de örül neki, hogy megosztották a nagy pillanatot a gyerekekkel.

“Tanítani remek dolog, és nagyon szeretjük az osztályunkat. Több időt töltünk ezekkel a srácokkal, mint a saját gyerekeinkkel, úgyhogy egyáltalán nem bánom, hogy tanúi voltak a lánykérésnek. Nagyon különleges volt” – mondta a tanárnő az ABC Newsnak.

A pár őszre tervezi az esküvőt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top