Család

Nyers hangú levélben inzultálta a Mikulást a hatéves kisfiú

Úgy tűnik, egyáltalán nem ugrik ki a bőréből minden hatéves, mikor levelet kell írnia a Mikulásnak...

A legtöbb gyerek annyira várja a karácsonyt, hogy már novemberben elkezdi gyártani a szívhez szóló leveleket a Mikulásnak, de egy hatéves kisfiú egyáltalán nem lelkesedett az ötletért… A levelet az iskolában kellett megírni, és a kissrác világosan a Mikulás értésére is adta, hogy csak és kizárólag a feladat miatt csinálja a dolgot, mert egyébként nem tartja valami nagyra gyerekek kedvencét:

Kedves Mikulás! Csak a feladat miatt csinálom ezt. Tudom, hogy a rosszak listája üres. És a jók listája is üres, és az életed is üres. Nem tudod, nekem milyen problémáim vannak az életben. Viszlát!
Szeretettel: Nem mondom meg a nevem.

A levelet pedig a szöveghez maximálisan passzoló módon koszorúkkal és koponyákkal illusztrálta. A zseniális szöveget a kisfiú édesanyja osztotta meg a neten, aki azt is hozzátette, hogy a „nem tudod, nekem milyen problémáim vannak az életben” csak a fiú bátyjára utal, akivel mostanában gyakran összevesznek, főleg amiatt, hogy mindig megveri az öccsét videójátékokban.

Egyébként a szülők is nagyon jót nevettek a nyers hangú üzeneten, bár utána megpróbálták megbeszélni a gyerekkel, hogy inkább tartsa meg magának a Mikulásról alkotott sötét véleményét.

People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top