Család

Szívszorító! Ez lesz a 2 éves kislány utolsó karácsonya

Rohamosan romlik az állapota a ritka és gyógyíthatatlan betegségben szenvedő kislánynak.

A mindössze kétéves Kyra McKinlay-nél metakromatikus leukodisztrófiát diagnosztizáltak, de már későn. A kislány egészségi állapota néhány hónap alatt nagyon leromlott. Most már az ülés is nagy fájdalmakkal jár a gyógyíthatatlan Kyra számára, és az is csak segítséggel megy, mert a kislánynak erős lábgörcsei vannak.

Kyra szülei, Barry és Tammy elmondták, hogy valószínűleg az idei lányuk utolsó karácsonya, aminek a tudata borzasztó lehet, tekintve, hogy egy ilyen kicsi gyerekről van szó. Tammy szeretne a hátralévő kis időben minél több szép emléket adni még lányának, aki akár a látását is elvesztheti hamarosan. Ezért a szülők úgy döntöttek, elviszik Minnie Mouse-rajongó lányukat egy queenslandi szórakoztatóparkba, hogy élőben is találkozhasson a karakterrel, mielőtt késő lenne.

A szülők közben létrehoztak egy GoFundMe-oldalt is, hogy pénzt gyűjtsenek Kyra queenslandi kirándulásához, és hogy a lehető legjobb gondoskodást nyújtsák neki, mielőtt a kislány belehalna a gyógyíthatatlan betegségbe.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top