Család

Durva dolgot kért a biztosító a vajúdó nőtől, akinek ellopták a kocsiját

A 32 éves Kerry akkor vette észre, hogy nincs meg az autó, amikor a kórházba sietett volna szülni. A biztosítót azonban ez nem zavarta.

Egy 32 éves brit nőnek elfolyt a magzatvize, ezért a párjával a kórházba igyekeztek. Összeszedték a szükséges holmikat, és már éppen az utcán álló autójukba tették volna a csomagokat, amikor észrevették, hogy a kocsit ellopták.

Bementek a kórházba, közben pedig a nő egyik barátja értesítette a rendőrséget a lopásról. Még mielőtt a lánya megszületett volna, Kerry a biztosítónak is szólt, de teljesen kiakadt a cég válaszától.

Felhívtam a biztosítót, és teljesen kiborultam attól, amit mondtak. Azt javasolták, hogy nekem kellene megkeresnem a kocsit, használjam a közösségi és médiát, és kopogtassak be a szomszédokhoz. Mindezt vajúdás közben.

A biztosító tagadta, hogy azt javasolták volna Kerrynek, maga keresse meg az autót. Azt állítják, minden a protokoll szerint zajlott, és sosem kérnének ilyet az ügyfeleiktől.

Az autó egyelőre nem került elő, ám ha meg is lesz, a nőnek 150 fontot kell fizetnie a rendőrségnek, amit később elkérhet a biztosítójától.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top