nlc.hu
Család
Összeházasodott az egykor egy videó kedvéért házaspárként pózoló pár

Összeházasodott az egykor egy videó kedvéért házaspárként pózoló pár

Egy iskolai vallási oktatási videóban alakítottak házaspárt, 13 évvel később tényleg egybekeltek.

Carrie először 2003-ban találkozott Iannel. A nő későbbi elmondása szerint már akkor is vonzódott a férfihez. Találkozásuk után egy évvel a hampshire-i Szentháromság-templom önkénteseket keresett egy esküvői ceremóniás oktatási videó készítéséhez, melybe Carrie-t és Iant választották jegyespárnak.

Forrás: PA Real Life/Mark Robbins Photography

A közös munka során mindketten nagyon jól érezték magukat, de sokáig nem volt folytatása a dolognak. Csak 2013-ban vették fel újra a kapcsolatot a Facebookon. Körülbelül egy héttel az első üzenetváltásuk után személyesen is találkoztak. A találkozó közös ebédnek indult, végül hajnalig beszélgettek, olyan jól érezték magukat együtt. A pár azóta elválaszthatatlan, Ian 2014-ben megkérte Carrie kezét. 

Na és hol máshol tartotta volna a pár az esküvőjét, mint a Szentháromság-templomban, ahol egykor már „egybekeltek”. Ennél helyesebb és meghatóbb egymásra találást mi sem tudnánk elképzelni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top