Család

Kreatív megoldással vette elejét a véget nem érő kérdéseknek az ikres anyuka

„Ikrek? Nem, hárman vannak, csak a legcsúnyábbat otthon hagytam.”

„Ó, ők ikrek?

Igen, a két azonos méretű és korú gyerek a babakocsiban tényleg ikerpár, az ezredik alkalommal is.”

Annie Nolan nem tudja, hanyadszorra hallja ezt a kérdést és válaszolja rá sokadik alkalommal ugyanazt. Az utóbbi időben az anyuka annyira unta a számtalan buta kérdést, amit iker lányaival kapcsolatban tettek fel, hogy elejét vette a további kíváncsiságoknak, és egy kartonpapírra ráírta a leggyakoribb kérdés-válaszokat, majd gyerekei kezébe adta. Így ha bárki feltenné már épp valamelyik csodálatos kérdést, hogy az ő gyerekei-e, egypetéjűek-e és tényleg csak kettő van-e belőlük, akkor ránéz a hatalmas papírokra és csak kikeresi a helyes választ.

Végül Nolan nem merte megtartani a lapokat, de lefényképezte és feltette őket a Facebookra, elpanaszolva sérelmét, hogy folyamatosan bombázzák őt az idegenek a kérdéseikkel, és bármennyire is jó szándékúak, az anya már nagyon belefáradt ebbe. Valószínűleg az emberek nagy része megértette a nő üzenetét, a poszt ugyanis már több mint 23.000 lájkot kapott.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top