Család

Egy héten belül vitte el a rák a bátyját és a kisfiát

Tim megígérte, hogy csak Jett után megy el.

Az oldhami Chris Bacon még 2016-ban veszítette el bátyját, majd öt nap múlva a kisfiát is. Az ok mindkét esetben rák.

Most, hogy felidézi élete legrosszabb hetét, így emlékszik vissza: „Ezen nem lehet túl lenni, hogy a szeretteid a szemed előtt halnak meg. Tim nemcsak a bátyám, de a legjobb barátom is volt. És azt, amikor végig kellett néznem, hogy a kisfiam a karjaim között adja fel a harcot, a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám.”

A tizenegy éves Jett egy évvel azután halt meg, hogy a csontrák egy ritka formáját diagnosztizálták nála. Tim ötvenkét éves korára már tizennégy éve harcolt a leukémiával, amely a vörösvérsejtjeit támadta meg, de az utolsó két évben még bőrrákot is kapott mellé – ezt pedig már nem bírta el a szervezete.

Chris, aki régen bokszoló volt, azzal vigasztalja magát, hogy tudja, Tim vigyáz a kisfiára. A két testvér nyíltan beszélt a halálról, mégis sokként érte, amikor tényleg bekövetkezett.  A végén, amikor Jett már nagyon beteg volt, egyedül a napi telefonbeszélgetéseik tartották benne a lelket – Timmel, a testvérével.

„Tim elment – folytatja Chris –, de nem mehetett volna Jett előtt. Ez volt a mi kis egyezségünk. Mondtam is neki, hogy tegyen egy szívességet, és várja meg Jettet. Ő pedig azt felelte, hogy nem megy sehova, az orvosoknak is mondta már. Aztán mégis elment. A kis Jett öt nap múlva követte.”

Forrás: Metro

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top