Család

Fődíjat kapott a sándorfalvi párterapeuta, aki több száz kapcsolatot mentett meg

Mihalec Gábor 17 éve foglalkozik párokkal, szakterülete 10 éve a házasságok helyreállítása.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány idén is meghirdette a Kopp–Skrabski-díjat. Az elismerést azok kaphatják, akik sokat tettek a társadalom lelki egészségéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyerekek megszületéséért.

Idén Mihalec Gábor adventista lelkész, párterapeuta kapta a fődíjat. A szakember 17 éve foglalkozik párokkal, 10 éve a házasságok helyreállítása a szakterülete. A fővárosban praktizál, de Sándorfalván él, oda jár haza mindennap – írja a Délmagyar.

Saját példáján és munkáján keresztül is mérhetetlenül sokat tesz a házasság, a gyermekvállalás és a család értékének megerősítéséért és megtartásáért, valamint pár- és családterapeutaként több száz kapcsolatot és házasságot mentett vagy alapozott meg

– olvasható a méltatásában.

Mihalec Gábor azt mondta, manapság a régóta együtt élő pároknál is gyakran megzuhannak a dolgok. Nem tanulják meg működtetni a kapcsolatukat, a munkára és a gyerekekre figyelnek. Aztán rájönnek, nem is ismerik azt az embert, akivel együtt élnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top