Család

Alzheimer-kórban szenvedő nő tűnt el Budaörsön, szólj, ha láttad!

Nagy erőkkel keresi családja és a rendőrség is a 77 éves Maróthy Lászlónét, aki budaörsi otthonából tűnt el hétfő este. Az idős nő Alzheimer-kórban szenved, térben és időben nehezen tájékozódik.

Körözést adott ki a rendőrség a 77 éves Maróthy Lászlóné eltűnése ügyében, aki 2018.06.11-én este nyolc óra után hagyta el budaörsi otthonát, majd ismeretlen helyre távozott. Az idős nőért családja nagyon aggódik, mert Alzheimer-kórban szenved, valószínűleg nem tudja, hogy mi történik vele. Zavarodott lehet, és nagyon félhet – írta Facebook-posztjában a nő menye.

Maróthy Lászlóné Julianna körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú. Haja barna. Budaörsi otthonából fehér nadrágban, fehér blúzban, fehér pulóverben és szürke sportcipőben ment el. Az asszony mielőbbi megtalálása érdekében a rendőrség a keresésbe speciális mentőkutyás egységet vont be.

Maróthy Lászlóné – forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top