Család

Nagyon megosztja a netet az anyuka által kitalált büntetés

Szerette volna megtanítani a kislányának, hogy nem szekálunk másokat.

Nincs rosszabb, mint amikor rájövünk, hogy a gyerekünk sem tökéletes – ne adj isten visszaél a megjelenésével, népszerűségével. Egy kanadai anya érdekes módszert talált ki, amikor megtudta, hogy 9 éves lánya szekálja a legjobb barátnőjét, és lóg az iskolából –, az anya szavaival élve, „egy kis s*ggfejként viselkedett”.

Amikor a kislány hazaért, „Mami Ifjúsági Büntetés-végrehajtási Intézete” várta: a hálószobájából az összes játék és ruha eltűnt, egyetlen szett maradt, az is „szekálásellenes ruhadarabokból” összeválogatva, amit egy teljes héten keresztül kellett viselnie.

Emellett ötvenszer le kellett írnia a következő mondatokat: „Nem fogok hazudni.” „Kedves leszek mindenkihez.” „Felelősséggel tartozom a tetteimért.”

Szekálásellenes ruha 1 hétre / Fotó: Facebook.

A kislányt először sokkolta a büntetés, de később teljes megbánást mutatott.

Az internet népét megosztotta az anyuka Facebook-posztja: volt, aki szerint a kislány legalább egy életre megtanulja, hogy nem szabad másokat bántani, mások viszont azon a véleményen voltak, hogy ez a büntetés nagyon túlzó, és megszégyeníti a gyereket.

Az iskolás akkor kaphatja vissza a dolgait, ha jól viselkedik.

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top