Család

Puskával pózolós fotót osztott meg kisfiáról Donald Trump Jr.

Nem ez az első eset, hogy Donald Trump Jr. felhívja magára a figyelmet Instagramján posztolt fotói valamelyikével.

Az amerikai elnök legidősebb fiára rájár a rúd mostanában. Néhány hónapja vált el feleségétől, többször is bírálták a gyerekeiről posztolt fotói miatt, például most is. Az egyik fiát ábrázoló legújabb kép ugyanis egy kacsavadászaton készült, melyen a kilencéves gyerek egy hosszú puskát tart a kezében. Trump Junior a képhez fűzött kommentjében arra buzdította a szülőket, hogy minél előbb vigyék vadászni a szabadba gyerekeiket.

A gyermek biztonságára vonatkozó, megfeddő kommentek persze azonnal elöntötték a férfi Instagramját. Sokan egyetértettek abban, hogy a gyerek kezébe semmiképpen sem való fegyver, illetve vadászatra vinni sem a legveszélytelenebb. Mások nem találtak a fotóval kapcsolatban ekkora problémát, szerintük fontos minél előbb megtanítani a gyerekeket, hogyan bánjanak a fegyverrel. 

Out with my little man in South Texas for some father son time. #fatherandson #weekend #outdoors #texas Photo: @kkronenberg2

Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) által megosztott bejegyzés,

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top