nlc.hu
Család

Chris Hemsworth és fia kapcsolata

Megvédte fiát Chris Hemsworth, amiért nem apának hívja

Chris Hemsworth kiállt a fiával való kapcsolata mellett, amikor azért kritizálták, mert nem apának hívja őt.

Vannak rajongók, akik úgy érzik, mindenáron közölniük kell a véleményüket azzal, akiért rajonganak. Így tettek páran Chris Hemsworth rajongói közül is, akik azon akadtak fenn, hogy kikerült egy felvétel a színész és családjának horgásztúrájáról a festőin Fidzsin, ahol a Bosszúállók sztárját a fia nem apának szólítja a színészt, hanem a keresztnevén.

napszemüveges férfi

Chris Hemsworth igazi társként tekint a fiaira (Fotó: Getty Images)

Az egyik 9 éves fiú – ikrei vannak a színésznek és Elsa Patakynak, Sasha és Tristan – így biztatja apját: „Gyerünk, Chris! Küzdj tovább!”

„Szomorú, hogy nem hív téged apának. Apának lenni különleges” – idéz egy kommentelőt a Today.com. Egy másik hozzátette, hogy szerinte tiszteletlenség az apánkat a nevén szólítani ennyi idősen.

A 40 éves ausztrál színész reagált is a felvételre és a kritikákra. „A fiam halat akart fogni a Fidzsi-szigeteken a helyieknek, és 3 próbálkozás és körülbelül 12 óra tengeren töltött idő után behúztuk ezt a szépséget. 3 napig táplálta a falut” – magyarázta Hemsworth, majd hozzátette, „hogyha azon tűnődsz, hogy a fiam miért hív Chrisnek, az azért van, mert én vagyok a legjobb örökbarátja, és az igazi társak nem hívják egymást apának”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top