nlc.hu
Család

Chris Hemsworth visszavonul

Chris Hemsworth átmenetileg visszavonul

Chris Hemsworth átmenetileg visszavonul a színészettől, mert több időt szeretne a családjával tölteni.

A világ egyik legvonzóbb férfijának tartott Chris Hemsworth azután jutott erre az elhatározásra, hogy a National Geographic Limitless című dokusorozatában szerepelt, és ebben saját magán próbált ki mindenféle módszert, amivel a tudomány az emberi életet próbálja meghosszabbítani.

Chris Hemsworth visszavonul

(Fotó: Getty Images/Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images)

Az egyik epizódban alapos genetikai tesztet végeztek Hemsworth-ön, ami fényt derített arra, hogy két APOE4 génnel rendelkezik, az apjától és az anyjától is örökölt ilyet. Ez a kombináció pedig az Alzheimer-kór alaposan megemelkedett kockázatával szokott együtt járni.

A sorozatot késztő Disney felajánlotta a színésznek, hogy a diagnózist, és az erre adott reakcióját kivágják a sorozatból, de Hemsworth úgy döntött, vállalja, hogy lássa ezt is a közönség, azt mondja, szeretné, ha ezzel is motiválná az embereket arra, hogy jobban figyeljenek oda az egészségükre.

Hemsworth azt mondja, a visszavonulása csak időleges, de ha a sorozattal kapcsolatos sajtóturnéja véget ér, egy ideig nem vállal új munkát, mert a szembenézés a saját halandóságával ráébresztette, hogy több időt kellene a családjával töltenie – írja a Telex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top