Család

Saját sógora torkát vágta el egy férfi a kávai lecsófesztiválon

Sándor és János sokat ivott, aztán összevesztek a szombati rendezvényen, és előkerült egy kés. A nyaki vágás olyan súlyos volt, hogy a férfi a helyszínen elvérzett.

Tragikus gyilkosság árnyékolta be a kávai tököslecsó-fesztivált: szombaton: egy férfi bekattant, és egy késsel elvágta a sógora torkát, aki a helyszínen meghalt.

A két férfi rokonságban állt egymással, a 47 éves K. Sándor nővére volt az 51 éves L. János párja. Gyereke is született a nőtől, aztán az asszony meghalt, ők meg ketten maradtak. Gyakran veszekedtek, és állítólag Sándor, ha iszik, megvadul – írja a Blikk.

Ezt történt szombat este is. Mindketten ittak, összevesztek, majd K. Sándor a sógorára támadt. Először a nyakánál vágta meg, majd hátulról is megszúrta.

Sanyi megpróbált belém kötni este, de én nem reagáltam. Később nagy kiabálást hallottam, azonnal odarohantam, és láttam, hogy Jani vérben úszik. Olyan volt, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg

– emlékezett vissza egy fiatalember, aki a két férfi szomszédja volt.

Ő tartotta az áldozat fejét és szorította a kötést a nyakára, de már nem lehetett megmenteni a férfi életét, a helyszínen elvérzett.

A rendőrség azonnal elfogta és őrizetbe vette K. Sándort, aki ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top