Család

Feldarabolta a szeretőt a házaspár, aztán felszolgálták egy grillpartin

Horrorfilmbe illő történet játszódott le Amerikában: egy házaspár megölte a feleség szeretőjét, aztán megsütötték, és felszolgálták. Később az asszony a férjét is megölte.

Mint minden friss házaspár, Kelly és Jason Cochran is tett esküvői fogadalmat, de a megszokott „míg a halál el nem választ” formulát morbid dologgal egészítették ki. Megígérték egymásnak, ha valamelyikük félrelép, akkor a szeretőt közösen megölik – írja az Index.

Több mint egy évtizedig éltek szeretetben Michigan állam Iron River nevű kisvárosában. 2014-ben viszont a nő összejött egy helyi vállalkozóval, Chris Regannel. A románcra Kelly férje is rájött, és emlékeztette a nőt a házassági fogadalmukra.

A házaspár ekkor ördögi tervet eszelt ki. Kelly meghívta magához Christ. Azt mondta, a férje nem lesz otthon, vacsorát és szexet ígért a férfinak. Az este folyamán aztán a férj „véletlenül” mégis hazament, és vadászpuskával fejbe lőtte a szeretőt.

A Cochran házaspárnak ez még nem volt elég, a megölt szerető testét feldarabolták, a darabokat pedig szemeteszsákokban szórták szét a közeli erdőben. A férfi kocsiját egy parkolóba vitték.

A házaspár néhány nappal később grillpartira hívta át a barátait. A hús íze azonban sem csirkére, sem disznóra nem hasonlított, ugyanis a szerető megsütött maradványait tálalták fel, amelyekből hagytak egy keveset a spájzban.

Miután a rendőrség megtalálta a vállalkozó kocsiját, átkutatta a házaspár otthonát, de semmit sem találtak. Cochranék elköltöztek Indiana államba 2016-ban, a feleség azonban egyre jobban haragudott a férjére, mert megölte a szeretőjét. Ezért újabb tervet eszelt ki, ezúttal egyedül.

Túladagolta a férjét heroinnal, majd kihívta a mentőket, hogy a férfi túladagolta magát, és alig lélegzik. A boncolás után viszont kiderült, hogy mivel a nő túl lassúnak találta a haldoklást, inkább megfojtotta a férjét.

Kilenc hónapig játszotta a gyászoló özvegyet, mire gyilkosság miatt vádat emeltek ellene. A nő végül mindent bevallott, azt mondta, azért ölte meg a férjét, mert elvette az egyetlen jó dolgot az életéből.

Idén áprilisban a férje meggyilkolása miatt Kelly 65 évet kapott. Lehetséges – és a nő is utalgatott rá –, hogy még kilenc férfi meggyilkolásában is bűnös lehet. Ha ez igaz, akkor Amerika legnagyobb nő sorozatgyilkosáról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top