Család

Így sikerült levennie jegygyűrűjét a debreceni focistának

Már nem gátolja a játékban jegygyűrűje Erik Cikost, a DVSC harmincéves labdarúgóját, akit múlt héten azért zavartak le a pályáról, mert nem tudta lehúzni ujjáról az ékszert.

Egyedülálló módszert talált jegygyűrűje levételére Erik Cikos, akit azért kellett lecserélni a múlt heti DVSC-MTK találkozón, mert sehogy sem tudta levarázsolni ujjáról az ékszert, amit már három éve visel.

A Blikk megtudta, hogy most már nem akadályozza a játékban a gyűrű a Debrecen 30 éves játékosát, mert már nincs az ujján. Erik Cikos a lapnak azt is elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia az ékszertől:

Láttam, hogy nyugalmi helyzetbe kell kerülni, akkor megváltozik a vérkeringés, kicsit vékonyabbak lesznek az ujjak, így könnyebben lejön a gyűrű. Az egyik délután ledőltem a kanapéra, teljesen ellazultam, nem gondoltam semmire, és sikerült is lehúzni.

A jegygyűrűt Erik felesége biztonságos helyre tette, de egy kicsit szomorú is. Férje ugyanis azt mondta, addig nem fogja viselni, amíg vissza nem vonul a labdarúgástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top