Család

Börtönre ítéltek egy fiatal nőt szállodai verekedés miatt, de állítja, nem csinált semmit

A brit nő szerint csak ott volt az incidensnél, és csak felvett néhány üvegdarabot a földről, semmi köze a sérülésekhez.

Egy fiatal brit nőt három hónap börtönre ítéltek Dubajban egy szállodai verekedés miatt, pedig állítja, nem vett részt benne.

A 22 éves Asa Hutchinson a hotel lobbijában volt, amikor a barátaival észrevettek egy részeg svéd férfit, ahogy a kanapén alszik. Az 54 éves férfi felébredt, és megpróbálta megtámadni őket, mikor észrevette, hogy fotókat készítenek róla.

Később a bíróság közölte, hogy a férfi arra ébredt, hogy megpofozták, eltört az orra, az ujja és a lábujja, karcolások és horzsolások voltak a testén, és megsérült az egyik orrlyuka is.

A nő állítja, teljesen ártatlan, semmi köze a sérülésekhez. Édesanyja szerint Asa csak ott volt a helyszínen, és felszedett néhány üvegdarabot a földről, a kukába dobta őket, nehogy rálépjen valaki.

Az eset még 2016-ban történt, az időközben Nagy-Britanniába visszatért nőt a távollétében ítélték börtönbüntetésre.

A nő ráadásul korábban aláírta arab nyelvű vallomását, amiből egy szót sem értett, máskülönben azonnal börtönbe zárták volna. Asa most abban reménykedik, hogy mégsem kell börtönbe vonulnia, mert úgy érzi, nem bírná ki a rácsok mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top