Család

A világ legcukibb férje olyasmiért kért bocsánatot, amiért csak kevesen

„Nagyon szívesen megígérném, hogy soha többet nem csinálok ilyesmit, de tudod, az a helyzet, hogy erre a dologra nincs ráhatásom.”

Chris Kent egy amerikai tűzoltó, akinek a nevét a következő napokban minden bizonnyal egy egész világ tanulja majd meg. A férfi ugyanis valami olyasmit tett, amit csak kevesen csinálnának utána: vörös rózsacsokorral kért bocsánatot feleségétől azért, mert a nő azt álmodta, hogy férje megcsalja őt.

A világ egyik legcukibb férje a nem mindennapi bocsánatkérésről a Love What Matters oldalán osztott meg hosszú posztot. Ebben leírja, aznap, mikor felesége szembesítette őt azzal, hogy az álmában hűtlen volt hozzá, épp egy 36 órás műszak után tért haza. „A feleségemet egyértelműen felzaklatta az álom. Mikor hazaértem, rögtön elmesélte nekem, valószínűleg azért, mert pontosan tudta, hogy a való életben sosem csinálnék ilyesmit.”

bocsánatkérés megható férj megcsalás

Kép forrása: Chris Kent

Chris ezeken után – ahogy azt egy hosszú műszak után mindig szokták – leült feleségével és közös kislányukkal reggelizni. „Mikor reggeli után indultunk a városba, a feleségem még mindig az álombeli megcsaláson merengett. Épp ezért, mikor kettesben hagyott minket a lányunkkal, gyorsan vettem neki egy csokor rózsát: egyrészt azért, hogy kiengeszteljem azért, amit álmában át kellett élnie miattam, másrészt, hogy kicsit oldjam a benne lévő feszültséget.”

Chris még egy kis üzenetet is írt a virág mellé, amiben bevallja: igazi hülyeként viselkedett felesége álmában, majd így folytatta: „Nagyon szívesen megígérném, hogy soha többet nem csinálok ilyesmit, de tudod, az a helyzet, hogy erre a dologra sajnos nincs ráhatásom.” Chris meghatóan vicces és kedves gesztusának híre villámgyorsan elterjedt az interneten, eddig a pillanatig több ezren osztották meg humorosra sikerült bocsánatkérését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top