Család

Az Ebayen ismerte meg későbbi férjét

Az ausztrál nő csupán néhány könyvet akart vásárolni, de élete párját találta meg.

Az ausztrál Monique Frankel az Ebay-en licitált néhány könyvre. Az eladó, Adrian felajánotta neki, hogy személyesen viszi el neki a könyveket, így megspórolhatja a postaköltséget.

A férfi karácsony után néhány nappal kopogott be a csomaggal Monique-hoz. Beszélgetni kezdtek, majd egy óra múlva azon kapták magukat, hogy még mindig a bejárati ajtóban ácsorognak.

Két nap elteltével a nő üzenetet kapott az Ebayen, melyben Adrian randira hívta őt. A nő egy ideje már szingli volt, és rákos édesapját gondozta otthon, így kissé tartott attól, hogy újra randizzon, ám végül elfogadta a meghívást. 

Monique Frankel és férje, Adrian

9 hónappal később, Monique 30. születésnapján Adrian megkérte a kezét. Nem egészen egy évvel később összeházasodtak. Azóta két lányuk született.

A pár idén ünnepelte tizedik házassági évfordulóját. Monique azt mondja, Adrian ma is ugyanolyan romantikus, mint a megismerkedésük idején.

A házassági évfordulóra Adrian bonbonnal lepte meg feleségét, ám a doboz nem csupán csokoládét rejtett. A megtisztított eljegyzési és a jegygyűrűje mellett egy örökkévalóságot jelképező, drágakövekkel díszített „eternity” gyűrűt is talált benne, melyben egy-egy színes kő utal a két lányukra. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top