Család

Kalapáccsal verték ki a hatéves kisfiú fogait az iskolában

Kalapáccsal ütötték ki a hatéves kisfiú metszőfogait az erdei iskolában, édesanyja pedig azon háborog, hogy még bocsánatot sem kértek tőlük az incidens miatt.

A hatéves Riley Meredith-Morgan jelenleg csak szívószállal tud inni, és csak pépeset tud enni, miután egy erdei iskolai foglalkozás alatt egy kalapáccsal kiütötték két felső metszőfogát. Bár a röntgen felfedte az ínyében a végleges fogainak csíráját, azok lehet, hogy csak hat év múlva fognak kinőni. Addig a kisfiúnak műfogakra lesz szüksége.

Édesanyja, a háromgyermekes, 29 éves Susan most azon háborog, hogy a biztosítói vizsgálat szimpla balesetnek minősítette a kalapácsos incidenst, amiért az iskola azóta sem kért bocsánatot.

Boy, 6, has teeth knocked out as he's smashed in the face with HAMMER in primary school 'forest lesson'

A SCHOOLBOY'S mum is fuming after the six-year-old's teeth were knocked out when he was hit in the face with a hammer at school. Riley Meredith-Morgan lost his two upper front teeth when the tool was thrown during an outdoor school forest lesson.

Az anya nem ismeri pontosan a baleset körülményeit, mert erről nem kapott teljes körű tájékoztatást az iskolától, de hallott olyan verziót is, hogy fiát a többi gyerek kalapáccsal kergette az erdei foglalkozáson.

„Hagytam nekik egy hetet, hogy lássam, mi fog történni. De nemhogy írásban, szóban sem kértek bocsánatot. Így nem hagytak más választást, mint hogy nyilvánosság elé lépjek a történtekkel” – mondta Susan, aki addig fogja folytatni a harcot, míg igazságot nem szolgáltatnak neki és hatéves fiának, akinek lehet, hogy műfogakra lesz szüksége.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top