Család

Megszólalt a menyasszony, akinek a szertartásról vitték el a vőlegényét a rendőrök

Állítása szerint most csak még jobban szereti újdonsült férjét.

Szerdán mi is megírtuk, hogy a saját esküvőjén tartóztattak le egy közokirat-hamisításért körözött öcsödi férfit Szentesen. G. Mihály hónapok óta bujkált a rendőrök elől, úgy bukott le, hogy a házasságkötéshez a valódi személyi adatait adta meg. A rendőrök a házasságkötő terem előtt várakoztak, majd azonnal akcióba lendültek, amint az ifjú pár kilépett az ajtón. A násznép java részének fogalma sem volt róla, hogy a vőlegény már régóta menekül a törvény elől.

A Blikk felkereste és megszólaltatta a letartóztatott férfi menyasszonyát.

Szinte sokkot kaptam, amikor Misit elvitték a rendőrök, de tudtam, hogy semmi olyat nem követett el, ami megbocsáthatatlan. Nyáron jöttünk össze, azóta minden titkunkat megosztjuk egymással. Azt mondjuk nem hittem, hogy nem tudjuk majd megünnepelni az egybekelésünket szűk családi körben. A tortavágás helyett rohantam haza, lekaptam magamról a menyasszonyi ruhát, és már indultam is a rendőrségre a férjem után

– mondta, majd hozzátette: bármi is történt, ő ugyanúgy szeretni fogja újdonsült férjét. Sőt:

Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön.

A bulvárlap azt is megtudta, miért tartóztatták le pontosan a férfit. Az ügyészség szerint 2017 júniusában éppen autót vezetett, amikor igazoltatták, ám az iratai és a jogosítványa sem voltak nála. Ekkor a saját adatai helyett más, létező személy adatait adta meg, és a bírság kiszabásáról készült valótlan adatokat tartalmazó nyomtatványt is aláírta.

A letartóztatása után Mihály egy napot töltött a rácsok mögött, másnap hazaengedték. A Blikk őt is megszólaltatta. A férfi állítása szerint nem ő vezette az autót, hanem egy alkalmazottja, és azt sem érti, miért az esküvőn csaptak le rá. A Zsaru magazin korábban arról számolt be, hogy G. Mihály hónapok óta bujkált az idézés elől, és szinte mindennap más ismerősénél aludt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top