Család

Megvert két tizenévest az apa a buszmegállóban, mert zaklatták a lányát

Az egerbaktai férfi egy 11 éves fiút és egy 13 éves lányt bántalmazott a buszmegállóban.

Felfüggesztett börtönbüntetést javasol az Egri Járási Ügyészség azzal az édesapával szemben, aki megvert két tizenévest, mert zaklatták a lányát.

Miután az egerbaktai férfi megtudta, hogy a lányát rendszeresen zaklatja és molesztálja két iskolatársa a buszon, erőszakkal akarta megoldani a problémát.

Tavaly december 17-én a buszmegállóban megvárta a buszt, amellyel a két tinédzser és a lánya Egerbaktára érkezett az iskolából. A férfi rátámadt a 11 éves kisfiúra, aki tudomása szerint csúnyán beszélt a gyerekével.

Előbb meghúzta a fiú fülét, majd lábon rúgta, miközben a nyakát hátulról szorítva a lánya felé fordította, és arra kényszerítette, hogy kérjen tőle bocsánatot.

Miután ez megtörtént, a másik gyerek, egy 13 éves kislány ellen fordult. Elkapta a tarkóját, pofon ütötte, majd arra kényszerítette, hogy térden állva kérjen bocsánatot az utcán a lányától. Amikor ez megtörtént, még hátba is rúgta a tanulót, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az apát két rendbeli, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint egy rendbeli könnyű testi sértés vétségével vádolják. Akár 7 év szabadságvesztést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top