Család

Furcsa felfedezést tett a házaspár, el is váltak egyből

Az örök hűség bő egy évig tartott, mielőtt a házaspár mindkét tagja rájött, hogy mi a gond.

A 30 éves Jo Turner és a 25 éves Scott Turner-Smith 13 hónappal ezelőtt esküdött örök hűséget egymásnak – írja a The Sun brit bulvárlap. Ahogy az lenni szokott, megvolt az esküvői szertartás, elegánsan, kiöltözve, bulival, síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Aztán megkezdődtek a dolgos hétköznapok, a fiatal házasok pedig egyre inkább úgy érezték, hogy valami nincs rendben. 

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Végül rájöttek, hogy nagyon szeretik egymást, de egyébként mindketten a saját nemükhöz vonzódnak, ezért kérelmezték az esküvő érvénytelenítését. Jo azóta már össze is jött barátnőjével, az orvosként dolgozó Wendyvel. 

Ennek ellenére jó barátok maradtak volt férjével, sőt, előfordul, hogy hármasban ülnek be esténként egy sörözőbe. Még azzal is viccelődtek, hogy ha Scott talál magának egy pasit, akár közös dupla esküvőt is tarthatnának. 

„Jó buli volt, amikor aláírtuk az esküvőt érvénytelenítő papírokat” – írta Jo a Twitter-oldalán. „Úgy fogalmaztunk: téves esketés történt – rájöttünk, hogy mindketten melegek vagyunk. A bíró biztos élvezni fogja, a forgatókönyv pedig jövőre kész is lesz.”

„Ezerszer beírtam és kitöröltem ezt a tweetet, de íme: meleg vagyok” –írta Scott a közösségi oldalon. „Eddig mindenki, akinek elárultam, csodálatosan fogadta, amiért rendkívül hálás vagyok. Nagyon izgatott vagyok, hogy most mi következik.”

Bár nem egészen így szokás, de a fiatal exházasoknak sok boldogságot kívánunk az új életükben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top