Család

Nagyon cuki dologgal lepte meg a vőlegény menyasszonyát

Kisebb sokkot kapott a nő, amikor régi vágya teljesült.

Kaylee Schmidt és vőlegénye, Orion Metheny öt évet töltöttek együtt, mielőtt egybekeltek volna. Kapcsolatuk szuperül működött, egyvalamiben azonban nem értettek egyet: Metheny egyáltalán nem díjazta az ötletet, hogy kisállatot tartsanak. Mondhatni távolról szerette őket.

Facebook / Wild and Wonderful Photography

Schmidt viszont macskákkal nőtt fel, és egészen férjhez menéséig a szüleivel és Nala nevű macskájával élt, akitől nagyon nehezen búcsúzott el a költözéskor. Ekkor azonban még nem tudta, hogy vőlegényének tervei vannak…

Orion tudta, hogy nagyon szomorú vagyok Nala miatt – mondta a nő, majd hozzátette –, sokat beszéltem neki arról, mennyire szeretnék egy macskát, miután megházasodtunk. Mivel Orion tudta, mekkora örömet okozna nekem egy cica, és megkönnyítené az átmenetet, az esküvő napját tökéletes lehetőségnek tartotta, hogy meglepjen.

A férfi a környékükön kóborló elhagyatott cicát isteni jelnek vélte, és eltökélte, hogy meglepi vele menyasszonyát még a szertartás előtti fotózáson, hogy rögzítve legyen a nagy pillanat. Az asszony azt mondja, valahol remélte, hogy megtörténik vele a csoda, de mivel férje mindig annyira elzárkózott, ha szóba került egy háziállat befogadásának ötlete, végül inkább elengedte a dolgot.

A menyasszony kisebb sokkot kapott a meglepetéstől, amit Chloe, a cica okozott neki.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top