Család

Eljegyzésre érkeztek, esküvőről távoztak a vendégek

Az ifjú pár eljegyzési partira hívta a pereputtyot, volt azonban egy titkos vendég is...

Zoé soha nem volt egy házasságpárti nő. Amikor 2017-ben megismerkedett Andyvel, akkor viszont hatalmasat fordult az élete. Érezte, ő az a férfi, akivel szívesen leélné az életét.

A pár mindkét tagjáról elmondható, hogy egy kicsit őrültek és imádják a meglepetéseket. Egy este otthon ültek a kanapén, és az esküvőről beszélgettek. Először arra gondoltak, jó volna megszökni a világ elől, és valahol messze, kettesben kimondani a boldogító igent. Ez szép álomnak hangzott, de tartottak attól, hogy anyukáik vigasztalhatatlanok lennének, ha lemaradnának a a nagy pillanatról. Így aztán Andy végül új tervet eszelt ki – egy meglepetés esküvőt, ahol csak anyáik lesznek beavatottak, a vendégeket valamilyen fedősztorival trombitálják össze.

„Oké, csináljuk!” – vágta rá ujjongva Zoé, és el is kezdődött a szervezkedés. Egy eljegyzési partira összetrombitáltak mindenkit, aki kedves a szívüknek – azaz kétszáz embert –, és két nappal az ünnepség előtt titokban, csak anyáik jelenlétében kimondták a hivatalos igent.

A partin aztán a megjelentek szentül azt hitték, egy eljegyzést ünnepelnek, amikor egyszer csak színre lépett a titkos vendég: egy szertartásvezető. Először csak értetlenkedve néztek az egybegyűltek, ám amikor Zoé megjelent talpig fehér szaténban, mindenkinek leesett a tantusz.

Természetesen hatalmas bulit csaptak, és mindezt úgy, hogy előtte nem nyomasztotta őket hónapokig az esküvőszervezés körüli cécó. Sőt, ha azt vesszük, még spóroltak is, hiszen forintra átszámítva mindössze másfél millióba került nekik a mulatság, ami kétszáz emberre vetítve tényleg nem egy nagy összeg.

Forrás: Metro

Esküvőbe fordult az eljegyzés (Fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top