nlc.hu
Család
Vekerdy: Könyörgöm, anyuka, ne vasaljon!

Vekerdy: Könyörgöm, anyuka, ne vasaljon!

Nem könnyű összeegyeztetni az anyaságot és a házimunkát.

Rengeteg édesanyának gondot okoz összeegyeztetni a munkát, a háztartást és az anyaságot, arról nem is beszélve, hogy a temérdek teendő között még legyen idejük és energiájuk a Nőt is megtestesíteni.

Vannak olyan anyák, akik alig várják, hogy elkezdődjön a tanév vagy véget érjen a téli szünet, mert porszívózni, főzni, fürdőszobát pucolni kell, és gyerek mellett nincs idejük ezekre.

Ilyenkor érdemes felidézni Vekerdy Tamás gondolatait, hogy szerinte az anyák mit tegyenek, hogy gyerekeik boldogok legyenek.

„Könyörögve kérem az anyákat, hogy ne vasaljanak, mert a vasalás egy pokol. Nem lehet úgy háztartást vezetni, mint régen, amikor nagycsaládok éltek együtt, és amikor háztartási alkalmazottak voltak. Legyen rendetlenség a lakásban, legyen kedély az otthonban, lustálkodjon, pihenjen az anya. Ne adja át magát ezeknek a hajszolásoknak, amit a külvilág és nem egyszer mi, férfiak szeretnénk kipréselni a nőkből.”

Ha kíváncsi vagy, mit tanácsol még az anyáknak Vekerdy Tamás, olvasd el a Relax.cafeblog.hu bejegyzését.

(Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top