Család

Állást ajánlott Harry hercegnek és Meghan Markle-nek a Burger King

A gyorsétteremlánc egész oldalas hirdetésben szólította meg a brit királyi családdal szakító hercegi párt. Mint írták, „a korona is tökéletesen passzol” hozzájuk.

Egész oldalas hirdetésben ajánlott munkát Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek a Burger King – vette észre a Kreatív.

Fotó: Ben Stansall / AFP

„Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, mi tudunk egy új koronát nektek” – írták a hercegi pár múlt heti bejelentésére reagálva.

Harry és Meghan az Instagramon jelentették be, hogy visszalépnek uralkodói tevékenységüktől, és a jövőben dolgozni fognak az anyagi függetlenségükért.

„Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok” – cukkolta őket a hirdetés.

A Harry-válság egyébként komoly botrányt okozott a brit közéletben. Olyannyira, hogy II. Erzsébet nemrég családi kupaktanácsot hívott össze, hogy megvitassák, hogyan kezeljék a kellemetlen helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top