Család

Megint megtámadtak egy futónőt, be akarták rángatni egy kocsiba

Az volt Klára szerencséje, hogy a semmiből megjelent egy rendőrautó.

Múlt csütörtökön megint megtámadtak egy futónőt Budapesten. Tímár Klára a megszokott útvonalán, Rákosmentén, a 16. kerületi Veres Péter úton futott este 10 órakor – írja a Ripost.

Követte egy autó, majd az idegen férfi segítségkérést szimulálva megpróbálta megállítani. De Klára gyanút fogott, ezért nem lassított a kihalt utcán.

Aztán a következő utcában megint ott volt a kocsi, a férfi megállította, azt mondta, beszélgetni akar. A nő továbbment, de a férfi arról kérdezte, van-e férje.

Klára futás közben felhívta a férjét, kihangosította a telefont, és elmesélte, mi történik. A következő utcánál megint megjelent az autó, és elállta az utat. A férfi kiszállt, Klára felé indult, a nő pedig azt gondolta, az autóba akarja berángatni. A vonalban lévő férje ekkor kiabálni kezdett, hogy hívjon azonnal rendőrt.

A futónő elindult az ellenkező irányba, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó. Leintette őket, ez mentette meg. A férfi azonnal elhajtott.

Az autó rendszámát még sikerült megjegyezni, ennek alapján keresi a rendőrség a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top