Család

Egérfogóval és szigszalaggal próbálta megakadályozni, hogy folyton zabáló férje kiürítse a hűtőszekrényt

A brit nő azt mondja, megelégelte, hogy „dagadt gazember” párja egyfolytában tömi magát. „Észre sem veszi, hogy kaja van a szájában” – mondta.

Egérfogóval és szigetelőszalaggal próbálta megakadályozni egy brit nő, hogy állandóan nassoló férje kiürítse a hűtőszekrényt – írja a LAD Bible.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A Stockportban élő Tammy Johnson azt mondja, nagyon bosszantó, hogy „dagadt gazember” párja egyfolytában tömi magát, ezért amikor egyik este a bátyja meglátogatta őket, drasztikus lépésre szánta el magát.

„A férjem aznap korábban feküdt le. A bátyámmal alaposan kicikiztük, amiért képtelen megállni, hogy folyamatosan egyen. Van, hogy anélkül tömi magába a gyerekek által meghagyott maradékot, hogy belegondolna. Észre sem veszi, hogy kaja van a szájában – mondta a lapnak a nő. – Ezért úgy döntöttünk, hogy fogunk egy egérfogót, és egy kis tortával felcsalizzuk neki, hátha megtanulja, hogy ne nyúlkáljon folyton a hűtőbe. Kicsit többet ittunk a kelleténél, úgyhogy ez sem volt elég: a bátyámnál lévő szigszalaggal minden élelmiszert összeragasztottunk, hogy ne tudjon hozzájuk férni.”

Sajnos, a négygyerekes anya hiába strapálta magát, nagyevő férjének így is sikerült kifosztania a hűtőt. „Mókás, hogy így próbált elrettenteni az evéstől – nyilatkozta a 43 éves Thomas. – Persze, megértem, miért csinálta, tény, hogy mindig nassolok valamit, ha bemegyek a konyhába.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top