Család

„Pedofil” – mondták az anyára, miután nyilvánosan megszoptatta a hároméves gyerekét

A nő szerint nem csoda, hogy ennyi anyuka szorong.

Pedofilnak neveztek egy anyát, aki egy bolt közepén szoptatta meg hároméves gyermekét. Sarah épp iskolai cuccokat vásárolt három gyermekével, amikor érezte, rá fog törni a pánikroham, ezért megállt, hogy vegyen néhány mély levegőt. Eközben hároméves fiát is megszoptatta.

Képünk illusztráció (Fotó: Jordan Whitt / Unsplash)

Az esetet valaki lefotózta, a kép pedig vírus módjára elterjedt a neten, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, kapott hideget és meleget is az anya, amiért egy ekkora gyermeket szoptat, ráadásul egy bolt közepén. Az anya természetesen visszavágott, és elmondta kritikusainak, a szoptatás sokkal egészségesebb, mintha mondjuk tehéntejjel tömné a gyerekét, amely tele van gyógyszerekkel, hormonokkal. Persze olyanok is akadtak, akik melléálltak, hiszen szerintük a nő a világ legtermészetesebb és legönzetlenebb dolgát csinálta, és sokkal előremutatóbb lenne, ha az anyák támogatnák inkább egymást a kritizálás helyett.

A kommentháborúban akadtak olyanok is, akik egyenesen pedofilnak bélyegezték Sarah-t, amiért még mindig nem választotta le a fiát. Sőt az eset egyesekben olyan indulatot generált, hogy egyenesen a halálát kívánták a nőnek.

„Ezek a gyűlölködő kommentek ráébresztettek arra, miért is szorong annyi anya manapság” – vonta le a következtetést szomorúan az anya.

 

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top