Család

Elképesztő dologra bukkant a fotóalbumában az újdonsült apuka

Csak össze akarta hasonlítani fiát és újszülöttkori önmagát.

David Caldwel elővette saját babakönyvét, amikor első gyermeke, Zayne megszületett, és valami hihetetlen dologra bukkant: ugyanannál a nővérnél és ugyanazon a koraszülött intenzív osztályon született, a New Jersey-ben lévő Szent Péter Egyetemi Kórházban.

Facebook

Több mint három évtizeddel ezelőtt látta meg a napvilágot David, fiához hasonlóan szintén pár héttel korábban. A babakönyvét azért vette elő, hogy összehasonlítsa önmagát gyermekével. Caldwell és menyasszonya, Renata Freydin együtt nézték át a babafotókat, amikor egy ismerős arcra bukkantak. A képen Lissa McGowan volt látható, aki nővérként dolgozott már akkor is a kórházban.

Renata azonnal felismerte a nőt, és bevitte a kórházba a képet, ahol két másik dolgozó azonnal megerősítette, bizony McGowen öleli Davidot a fotón. A házaspár gyorsan el is határozta, hogy meglepik az asszonyt, és Valentin-nap alkalmából elmondták neki a különleges történetet. McGowen mondhatni sokkot kapott, hiszen ilyen ezelőtt még nem fordult elő vele.

A nővér 1981-ben került a kórházhoz, és ahogy akkor, úgy most is mindenben segített, hogy a Caldwell baba megkapja a legjobb ellátást.

(GMA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top